Bloggen

Läs om fördelarna med Brixo på deras huvudsida

Brixo är en svensk långivare som låter dig ansöka om en så kallad kontokredit. På deras huvudsida kan du bland annat läsa om fördelarna med att låna pengar hos dem. Dessa innefattar att du kan låna utan UC samt trots betalningsanmärkning. Därför rekommenderar vi att du spanar in deras hemsida där du kan läsa allt du behöver veta om deras erbjudande.

När du läser informationen på hemsidan kommer du snart inse att det rör sig om en så kallad kontokredit. Detta är ett flexibelt ekonomiskt verktyg som många privatpersoner använder sig av för att enklare kunna hantera sitt kassaflöde. Men de lånade pengarna kan även användas för många andra ändamål. Innan du ansöka om en kreditlina är det fördelaktigt om du har ett tydligt syfte för krediten.

3 fördelar utöver de som först möter ögat på Brixos huvudsida

En kreditlina har många fördelar utöver de som först möter ögat när du surfar in på Brixos huvudsida:

  • Flexibilitet. Den kanske enskilt viktigaste fördelen med kontokrediter är att dessa är flexibla. Till skillnad från ett traditionellt lån, där du får en klumpsumma utbetalad, kan du här välja att bara låna en del av det belopp som du har beviljats. Resterande del, upp till den beviljade gränsen för ditt kreditutrymme, kan du låta ligga kvar på kontot tills senare. När du sedan vill låna lite mer pengar kan du enkelt göra detta utan att först behöva göra ytterligare en ansökan.

  • Räntan. En kreditlina har vanligtvis en lägre ränta jämfört med den ränta som du behöver betala när du använder ett kreditkort. Därmed kan detta vara ett kostnadseffektivt alternativ till ett kreditkort när du vill låna pengar. Detta gäller inte minst när lånet är kortfristigt.

  • En evig källa till pengar att låna. I takt med att du betalar tillbaka din kredit fylls din kreditlina på med ytterligare möjligheter. Den kan nämligen ses som en slags evig källa till pengar som du har möjlighet att låna vid behov. Inom ramen för det kreditutrymme som du har beviljats kan du nämligen låna pengar många gånger om och om igen.